Veilig betalen

Veilig betalen bij Breda Parts Company
 

Betaalwijze  
iDEAL (meest gebruikt in Nederland) Gratis
Bancontact / MisterCash (meest gebruikt in België) Gratis
Vooraf overmaken Gratis

iDEAL

Doe je aan internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan kun je gebruik maken van de gemakkelijkste manier van betalen op het internet, iDEAL.

  • Snel, simpel en veilig online betalen via je eigen bank.
  • Geen software nodig om iDEAL te gebruiken.
  • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
  • Betalen met iDEAL bij Breda Parts Company is ten alle tijden gratis. 

 

Bancontact / Mister Cash

Bancontact/Mister Cash of Bancontact is de Belgische marktleider op gebied van betaalkaarten. Door middel van een pincode kun je met deze kaart elektronische betalingen maken in winkels, stations, autowegentol, tankstations, drank- of andere automaten. Nadat je bevestigt, betaalt je de factuur vanaf je eigen bankrekening. Vervolgens is de betaling direct verwerkt zodat wij direct aan de slag kunnen met de verdere verwerking. Betalen via Bancontact/Mister Cash is gratis.


Vooraf overmaken

Heb je niet de beschikking over iDEAL of Bancontact Mister Cash? Dan is het ook mogelijk het aankoopbedrag handmatig over te boeken via de bank. Na het afronden van je bestelling ontvang je een e-mail met onze bankgegegevens en een betaalkenmerk. We versturen je bestelling, zodra de betaling is bijgeschreven. Dat kan 1-3 werkdagen duren. Vooruitbetaling per bank is gratis.

Vragen over verzending? Kijk op onze Verzending pagina.